Skip to content

Bürgers Växtgård

Växtgården för dig som söker det lilla extra

Hos oss på Bürgers har vi under ett stort antal år samlat växter för de framtida Svenska trädgårdarna. Stor vikt har lagts på bra material, både när det gäller kvalité och ursprung. Idag har vi leverantörer över hela Europa som hjälper oss med vårt stora sortiment av både inne- och utomhusväxter.

I sortimentet i plantskolan finner du många udda och ovanliga växter men också de allra vanligaste och mest populära sorterna. Under mer än 20 år här på växtgården har vi sett ett ökat intresse för våra specialiteter som t.ex Magnolia, Dvärgbarrväxter, Buskar, Träd och perenner – Ja, egentligen finns det ett stort intresse i alla grupper av våra specialväxter.

Med hjälp av vår duktiga personal har vi också under de senaste åren arbetat vidare med en stor avdelning inomhus där du hittar mängder av blommande och gröna växter och inredningsprylar.

Våra florister hjälper dig med blomsterarrangemang till alla tillfällen i livet.

Besök oss gärna!

Vill du veta mer eller har du frågor?

Vi svara gärna på dina frågor. Kontakta oss så kan vi hjälpa dig med just din förfrågan.

Populära tjänster

Trädgårdsplanering & design

Vi på Bürgers Växtgård skapar vackra och trivsamma trädgårdar, anpassade till dig. Vi erbjuder trädgårdstjänster för privatpersoner, bostadsrättsföreningar och företag.

Växtförslag

Är du osäker på vilken häck du ska plantera? Önskar du hjälp med att välja träd eller vilka växter som passar för skugga eller gassande sol? Vi hjälper gärna till med dina växter.

Trädgårdsskötsel

Vår trädgårdsskötsel utgår från vad kunden vill ha hjälp med. Men det är inte alltid så lätt att veta vad som bör göras för att skapa en vacker tomt, då hjälper vi er även med rådgivning.