Växtgården för dig som söker det lilla extra

Hos oss på Bürgers har vi under ett stort antal år samlat växter för de framtida Svenska trädgårdarna. Stor vikt har lagts på bra material, både när det gäller kvalité och ursprung. Idag har vi leverantörer över hela Europa som med hjälp av ett stort kunnande och ett gott samarbete hjälper oss med vårt stora sortiment av både inne- och utomhusväxter.

I sortimentet finner du många udda och ovanliga växter men också de allra vanligaste och mest populära sorterna. Under mer än 15 år här på växtgården har vi sett ett ökat intresse för våra specialiteter som t.ex Magnolia, Dvärgbarrväxter, Buskar, Träd och perenner - Ja, egentligen finns det ett stort intresse i alla grupper av våra specialväxter.

Med hjälp av vår duktiga personal har vi också under de senaste åren arbetat vidare med en stor avdelning inomhus där du hittar mängder av blommande och gröna växter tillsammans med antika möbler och inredningsprylar. Dessutom hjälper vår blommsterbinderiavdelning dig gärna med läckra buketter, häftiga arrangemang eller att skicka blommor över hela världen.

Aktuellt i Köping

Välkomna på tjejkväll, torsdag 19 oktober kl. 17-20!

Nu är det dags för vår populära tjejkväll och i år så har vi bröllopstema!

Går ni i tankarna att gifta er eller vill ni bara ha en mysig kväll med bra priser, utställare och mingel så kom förbi nu på torsdag den 19/10 mellan kl 17-20.

Under kvällen kommer våra florister bl.a. att binda och visa olika bröllopsbuketter. Guldhuset i Munktorp hjälper dig med smycken, House of Lola visar upp sin kollektion med kläder och Perssons Delikatesshandel finns med oss under hela kvällen.

Varmt välkomna till oss på Bürgers Växtgård i Köping

Aktuellt i Sala

Nu frossar vi i härliga höstblommor både inne och ute. Här ser ni Höstanemon, ljung, silverek och cyklamen. Varmt välkomna in till oss!

 

 

-

Artikel ur Entreprenadaktuellt

Öppettider

KÖPING
Vardagar 10-18
Lördag-söndag 10-16


SALA
Vardagar 10-18

Lördag, söndag, helgdag 10-15